1461 Trabzon Fenerbahçe maçına hazır

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalya kampında taktik olarak bazı formatları geliştirme fırsatı bulduklarını belirterek, yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda 13 Ocak Pazar günü sahasında Fenerbahçe’yi ko

1461 Trabzon Fenerbahçe maçına hazır

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalya kampında taktik olarak bazı formatları geliştirme fırsatı bulduklarını belirterek, yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 13 Ocak Pazar günü sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek 1461 Trabzon, Antalya kampını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
 
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalya’da 3 hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatarak, “Kupa ve ligi birlikte götüreceğimiz döneme giriyoruz.
 
Dolayısıyla taktik olarak bazı formatları geliştirmek için fırsat bulduk. Seviyemizi de bir kat daha yükseltmemiz gerekiyordu. Onunda altyapısını oluşturduk. Bana göre yararlı bir kamp dönemi geçirdik.
 
Mental ve fiziksel olarak imkanlarımız doğrultusunda bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Ama bunun sahaya yansıması nasıl olur, onu da hep birlikte göreceğiz” dedi.
 
YUSUF ERDOĞAN: “TEK DÜŞÜNCEMİZ FENERBAHÇE”
 
1461 Trabzonlu futbolcu Yusuf Erdoğan ise güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, “Çok iyi çalıştık. Burada güç topladığımıza inanıyorum. Artık maç haftasına girdik. Tek düşüncemiz şu anda Fenerbahçe maçı. O maçı da en güzel şekilde atlatıp, lige güzel başlamak istiyoruz. Takım olarak birbirimize kenetlendik ve beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor