Başkan Sağıroğlu: "Biz hep birlikte kardeşiz"

Başkan Sağıroğlu teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Sağıroğlu: "Biz hep birlikte kardeşiz"

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Bizler, evet verene de hayır verene de saygı duyuyoruz. Biz hep birlikte kardeşiz. Bir bütünüz. Birlikte Yomra’yız” dedi. 


OY ORANIMIZ KÜÇÜMSENEMEZ 

Anayasa değişikliğine %71 oy oranı ile ‘Evet’ diyerek destek veren Yomra’da Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Tuncay Uzun ile birlikte dün ilçenin Kaşüstü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Sağıroğlu yaptığı konuşmada,  %71 oy oranının küçümsenmeyecek bir oy oranı olduğunu belirterek, “İki hayırcı muhalif milletvekilinin olduğu ilçemizde ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Yüzde 71 oy oranı küçümsenmeyecek bir oy orandır. Bizlere destek verdiniz. Bu destekle birlikte Yomra olarak ta üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum” dedi. 

Başkan Sağıroğlu:

BİZ HEP BİRLİKTE YOMRA’YIZ 

Türkiye’nin geleceği için ‘evet’ kararında birleştiklerini vurgulayan Başkan Sağıroğlu, şöyle devam etti: “Bu oylamada gördük ki benim Yomralı vatandaşım geçmiş dönemlerde koalisyonlardan neler çektiğini, devalüasyonlarda ülkemizde bir gece de neler değiştiğini unutmamış. Ülke olarak ayağımızda ki prangalardan kurtulduk. Şimdi geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Bu uğurda bizlere destek veren tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Destek vermeyende bizim kardeşimizdir. Bu bir seçimdir. Bizler, evet verene de hayır verene de saygı duyuyoruz. Biz hep birlikte kardeşiz. Bir bütünüz. Birlikte Yomra’yız. İnanıyorum ki bu Anayasa değişikliğiyle birlikte çok daha güzel günler göreceğiz. Sandıktan çıkan sonuç ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun.” 

Başkan Sağıroğlu:

Başkan Sağıroğlu:

Başkan Sağıroğlu:

Başkan Sağıroğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber