Zemine çakılan asansör dehşet yaşattı

İstanbul Şişli'de, 5 katlı apartmanda bulunan asansör, arızalanınca içindeki 2 kişiyle birlikte bir anda zemine çakıldı. Yaşanan kazada asansörde bulunan 2 kişi yaralandı. Olay, saat 15.00 Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi 36 numarada yer alan 5 ka

Zemine çakılan asansör dehşet yaşattı

İstanbul Şişli'de, 5 katlı apartmanda bulunan asansör, arızalanınca içindeki 2 kişiyle birlikte bir anda zemine çakıldı. Yaşanan kazada asansörde bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 15.00 Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi 36 numarada yer alan 5 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, M.E. ile G.Y. adlı iki kişi, dördüncü kata çıkmak için asansöre bindi. Üçüncü kata geldikleri sırada asansör bilinmeyen bir nedenle arızalanarak aniden zemine çakıldı. Üç kat aşağıdan yere çakılan asansörden bulunan G.Y. ve M.E. yaralandı.

Durumu öğrenen apartman sakinleri olay itfaiye, polis ve ambulansı çağırdı. Apartman sakinleri ve bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yere çakılan asansördeki iki yaralı vatandaşı çıkararak hazır bekletilen ambulansa nakletti. Yaralı haldeki M.E. ile G.Y., ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.
Polis kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Kazada yaralanan M.E., G.Y.’nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler