YYÜ’de Oda Müziği Konseri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Oda Müziği Konseri verildi. YYÜ Eğitim Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile "Bütün Yönleriyle Öğretmen Sempozyumu"nun son gününde Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde Oda Müziği Konseri düzenlendi. Viyolo

YYÜ’de Oda Müziği Konseri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Oda Müziği Konseri verildi.

YYÜ Eğitim Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile "Bütün Yönleriyle Öğretmen Sempozyumu"nun son gününde Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde Oda Müziği Konseri düzenlendi. Viyolonsel ve piyano ile sanatçılar Şinasi Çilden, Şebnem Orhan, Selçuk Bilgin dinleyicilerin karşısına çıktı. Çilden, G. F. Haendel, H. Wenzel, G. Bazilevsky, A. Vivaldi'nin birbirinden güzel eserlerinden oluşan konserde, davetlilere enfes bir müzik ziyafeti verildi. Yaklaşık iki saat süren konser, sanatçılara çiçek verilmesi ile sona erdi.

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci konsere katıldı.

YYÜ’de Oda Müziği Konseri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam