Yüzmeye Gittiği Baraj Gölünde Boğuldu

Kırşehir'in Kaman ilçesi sınırları içerisinde bulunan Hirfanlı göletine giden F.Y. (18), serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kaman'a bağlı Yeniköy'de bulunan Hirfanlı baraj gölüne serinlemek için girdiği iddia

Yüzmeye Gittiği Baraj Gölünde Boğuldu

Kırşehir'in Kaman ilçesi sınırları içerisinde bulunan Hirfanlı göletine giden F.Y. (18), serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kaman'a bağlı Yeniköy'de bulunan Hirfanlı baraj gölüne serinlemek için girdiği iddia edilen F.Y., ailesinin kurtarma girişimine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin çağrıldığı olayda müdahale gerekli teknik donanım yetersizliği nedeniyle yapılamazken, F.Y.'nin cesedinin sudan çıkartılması için Ankara'dan dalgıç ekiplerinin gelmesi bekleniyor. F.Y.'nin evin tek oğlu olduğu öğrenildi.

Yüzmeye Gittiği Baraj Gölünde Boğuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam