Yurtsever "Başkan çık dediklerini açıkla"

Trabzonspor üzerinden  çok yakışıksız kirli bir oyunun sürdüğünü ve son cezalarla yaşanan mağduriyetin artık sabırları taşıdığını belirten Almanya Düren Trabzonlular Sosyal ve Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever gurbetçilerin tepkisini ilerleyen  d

Yurtsever "Başkan çık dediklerini açıkla"
Trabzonspor üzerinden  çok yakışıksız kirli bir oyunun sürdüğünü ve son cezalarla yaşanan mağduriyetin artık sabırları taşıdığını belirten Almanya Düren Trabzonlular Sosyal ve Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever gurbetçilerin tepkisini ilerleyen  daha farklı eylemlerle ve protestolarla göstermeye devam edeceklerini dile getirirken Başkan Hacıosmanoğlu’nu uyardı.
 
BAŞKAN ÇIK BİLDİKLERİNİ AÇIKLA!
 
Almanya Düren Trabzonlular Sosyal ve Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na ise  şu mesajı verdi: “Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacısomanoğlu daha önce seçimlerden sonra konuşup Trabzonspor’a olan ihaneti açıklayacağım demişti.1 Kasımda seçim bitti sayın başkan Hacıosmanoğlu çık Trabzonspor'a yapılan ihanetleri açıkla. 1996 da Alİ Şen Trabzon'a asker yığarak maçı aldığını itiraf etmişti.2005 de Kara gömlekli Cem Papila FB-TS maçında aleyhimize kararlar vererek 2-1 yenilmemizi sağladı. Sonrası Cem Papila Fenerli Şekip Mosturoğlu’nun en yakın arkadaşı çıkmıştı.2011 de Şike patlak verdi. UEFA, CAS, Yargıtay Şike dedi. 3 ayda iki kanun değiştirilerek Sirkeci'leri kurtardılar yıllardır üzerimize oynanan oyunlar devam ediyor. Seçimden sonra konuşacaktın. Bilmediklerimizi açıkla başkan”
 
baskan-2.jpg
 
BU ŞEHİR ÜZERİNDE OYUN OYNAMAYIN
 
Aynı zamanda Avrupa Trabzon Dernekleri Federasyonunda aktif görev alan Feyzullah Yurtsever "Hak ve hukuka güvenmek lazım. Ama sorun sadece Trabzonspor'un üzerine oynanan oyunları kamuoyunda görüyor. Buda ister istemez Trabzon halkına yapılmış bir haksızlıktır. Yıllarca Trabzon şehrini ve Trabzonspor'u sindirmek için siyasetçisinden tutun spor camiasına kadar her kez elbirliği yapıyor.. Biz diyoruz ki adaletli olsunlar. Hak edene Hakkı'nı versinler. Yanlışlıklar hep aynı şehre ve takımına yapılmasın” şeklinde tepkisini dile getirdi.
 
Yurtsever, gurbetçilerin tepkisini ilerleyen  daha farklı eylemlerle ve protestolarla göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.
 
baskan-3.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam