Yunanlılar göçmenleri denize attı!

Balıkesir Valiliği, Ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde 4 kaçağın hayatını kaybettiği, bir kişinin de kaybolduğu olayla ilgili açıklamasında, göçmenlerin Yunanlılar tarafından sahile yakın bir yerde denize atıldıklarını bildirdi.Balıkesir Valiliğinden yap

Yunanlılar göçmenleri denize attı!

Balıkesir Valiliği, Ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde 4 kaçağın hayatını kaybettiği, bir kişinin de kaybolduğu olayla ilgili açıklamasında, göçmenlerin Yunanlılar tarafından sahile yakın bir yerde denize atıldıklarını bildirdi.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, “18 Temmuz 2014 tarihinde Balıkesir ili Ayvalık ilçesi Kleopatra Plajı açıklarında denizde göçmen olduğu ihbarının alınması üzerine Sahil Güvenlik botu tarafından süratle olay yerine intikal edilerek arama kurtarma faaliyetlerine başlanmıştır. Jandarma tarafından gerçekleştirilen kara aramasında 12 göçmen yakalanmış ve alınan ilk ifadelerinden toplam 17 kişi oldukları, Yunan Sahil Güvenlik Botu tarafından alınarak sahile yakın yerde denize atıldıkları öğrenilmiştir.

Sahil Güvenlik botu, uçağı ve helikopteri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyetleri neticesinde 2 erkek ve 2 kadın olmak üzere toplam 4 cesede ulaşılmış, cesetler jandarma birimlerine teslim edilmiştir. Kayıp olduğu değerlendirilen 1 göçmen için arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler