Yozgat'ta soba can aldı

YOZGAT’ta, komşularının haber alamadığı 2 kişi evlerinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedenini araştıran polis, sobadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmesi üzerinde duruyor. Olay, Yozgat’ın Yukarı Çatak Mahallesi Bağlariçi Sokak’ta 20 Numaralı evde meydana

Yozgat'ta soba can aldı
YOZGAT’ta, komşularının haber alamadığı 2 kişi evlerinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedenini araştıran polis, sobadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmesi üzerinde duruyor.
 
Olay, Yozgat’ın Yukarı Çatak Mahallesi Bağlariçi Sokak’ta 20 Numaralı evde meydana geldi. 84 yaşındaki Mevdüle Uslukılıç ile aynı evde yaşayan 59 yaşındaki Haydar Bağcılar’dan haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, eve girdiklerinde Mevlüde Uslukılıç ve Haydar Bağcılar’ın cesetleriyle karşılaştı. Evde yapılan incelemede, kurulu durumda soba ve karbonmonoksit gazı kokusu tespit edildi. Uslukılıç ve Bağcılar’ın kesin ölüm nedeni ve ne zaman öldükleri belirlenemedi. Cesetler kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler