Yomra'da karla mücadele

Trabzon’un Yomra ilçesinde karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.    Yoğun kar yağışı nedeniyle Yomra ilçesinde 14 mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yardımcısı Cevdet Binay ile birlikte karla mücadele ç

Yomra'da karla mücadele
Trabzon’un Yomra ilçesinde karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. 
 
Yoğun kar yağışı nedeniyle Yomra ilçesinde 14 mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yardımcısı Cevdet Binay ile birlikte karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Karla mücadeleye erken saatten itibaren başladıklarını belirten Başkan Sağıroğlu, “Dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı en yüksek mahallemizde 50 cm'ye kadar ulaştı. Güçlü makina parkımızla şuan itibariyle kapalı yolumuz yok. Bütün mahallelerimize ulaşımı sağladık. Ana arterleri ulaşıma açtık. Vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Herhangi bir sıkıntımız yok. Gece gündüz çalışıp, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.
 
20160120aw637020_01.jpg
 
20160120aw637020_02.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam