Yine maden yine can kaybı!

Şırnak'ta kaçak olarak işletildiği belirtilen kömür ocağında meydana gelen göçükte 47 yaşındaki Musa Seven, hayatını kaybetti. Şırnak'a yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan ve Cudi Dağı eteklerinde özel bir şirkete ait olan ve kaçak olarak işletildiği b

Yine maden yine can kaybı!
Şırnak'ta kaçak olarak işletildiği belirtilen kömür ocağında meydana gelen göçükte 47 yaşındaki Musa Seven, hayatını kaybetti.
 
Şırnak'a yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan ve Cudi Dağı eteklerinde özel bir şirkete ait olan ve kaçak olarak işletildiği belirtilen kömür ocağında bugün öğle saatlerinde göçük meydana geldi.
 
7 kişinin çalıştığı ifade edilen ocakta meydana gelen göçükte toprak altında Musa Seven'in kaldığı bildirilmesinin ardından bölgeye arama kurtarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
 
Ocakta çalışan işçiler kendi imkanlarıyla yaptıkları çalışmada toprak altından Seven'in cansız bedenini çıkardı. Seven'in cesedi otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam