Yıldızeli Meslek Yüksekokulu yeni öğrencilerini beklliyor

Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu'nda 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yeni bölümler açılacak. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Tuzcu yaptığı açıklamada,"Okulumuzda eğitim veren 27 tane akademik personelimiz vardır, halen devam etmekte olan Büro Yönetimi

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu yeni öğrencilerini beklliyor

Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu'nda 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yeni bölümler açılacak.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Tuzcu yaptığı açıklamada,"Okulumuzda eğitim veren 27 tane akademik personelimiz vardır, halen devam etmekte olan Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Finans Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi, Pazarlama, Reklamcılık, Yönetim ve Organizasyon, Dış Ticaret, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri, Kimya ve Kimyasal İşlem Teknolojileri bölümlerimiz ile ön lisans programlarının aktif sayısı sekizdir"dedi.

Yüksekokulda 855 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Tuzcu,"2016 - 2017 eğitim-öğretim yılı için Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri bölümü kapsamında Tıbbi Laboratuvar, Sağlık Kurumları İdareciliği, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik ile Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programları da açılmış olup bu sayede öğrenci kontenjanımız arttırılmıştır. Okulumuza yeni açılan bu dört bölüm sayesinde mevcut olan 855 kayıtlı öğrenci sayımız ileriki yıllarda bin 200 civarında artacaktır."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler