Yıldırım’da Çifte Açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım'a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen cadde törenle hizmete açıldı. Aile Sağlığı Merkezi ve caddenin açılması dolayısıyla düzenlenen törende ko

Yıldırım’da Çifte Açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım'a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen cadde törenle hizmete açıldı.

Aile Sağlığı Merkezi ve caddenin açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan yatırımla birlikte Bağlaraltı'nın toplam 800 metrekare inşaat alanına sahip yeni hizmet binasına kavuştuğunu söyledi. Binanın zemin ve 1. kattan oluştuğunu, çevre ve meydan düzenlemesiyle bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donatıldığını belirten Altepe, hizmet binasında aile sağlığı merkezi başta olmak üzere muhtarlık, çok amaçlı salonlar ve BUSMEK derslikleri gibi birimlerin yer alacağını ifade etti.

Başkan Altepe, aile sağlığı merkezi ve belediye hizmet binası önünde bulunan 2. Cadde'nin da yapılan çalışmalar kapsamında yenilendiğini kaydetti. 2. Cadde düzenlemeleri için 2 bin 863 ton sıcak asfalt, bin 920 ton dolgu malzemesi, 2 bin 157 metrekare bordür, 2 bin 892 metrekare trotuar ve parke, 352 metre de perde duvar kullanıldığını vurgulayan Başkan Altepe, çalışmaların yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olduğunu belirtti.

Başkan Altepe, güzel işleri hizmete almanın büyük şükür gerektirdiğini ifade ederek, "Burası halkımızın sağlık hizmetleri alacağı, BUSMEK vasıtasıyla çeşitli kurslara gelip meslek sahibi olacağı, aynı zamanda muhtarlığımıza da hitap edecek güzel bir bina. Yolları ve yapısıyla da mahallemize yakıştı. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, Büyükşehir Belediyesi'nin sağlığa yaptığı yatırımların takdir topladığını ifade ederek, gündeme ilişkin gelişmeler konusunda halkı bilgilendirdi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, AK Parti belediyeleri olarak insana hizmet noktasında birleştiklerini vurgulayarak, ilçeye katkı sağlayacak aile sağlığı merkezi ve cadde dolayısıyla Altepe'ye teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da, Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine her türlü desteği verdiğini, en son 4 aile sağlığı merkezi inşaatının tamamlanarak hizmete alındığını ve 2 aile sağlığı merkezinin de yatırım programına alındığını belirtti.

Konuşmaların ardından protokol mensupları, Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile 2. Cadde'nin açılışını yaptı.

Yıldırım’da Çifte Açılış

Yıldırım’da Çifte Açılış

Yıldırım’da Çifte Açılış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler