Yılbaşı tatili kaç gün?

Yeni yıla artık sayılı günler kaldı. Herkesin aklında aynı soru var. "Yılbaşı tatili kaç gün olacak?" Bu sene yılbaşı Perşembe gününe denk geliyor. Eğer 31 Aralık Perşembe günü tatil edilirse, 1 Ocak Cuma günü ve haftasonu ile birlikte Yılbaşı tatili 4 gü

Yılbaşı tatili kaç gün?
Yeni yıla artık sayılı günler kaldı. Herkesin aklında aynı soru var. "Yılbaşı tatili kaç gün olacak?" Bu sene yılbaşı Perşembe gününe denk geliyor. Eğer 31 Aralık Perşembe günü tatil edilirse, 1 Ocak Cuma günü ve haftasonu ile birlikte Yılbaşı tatili 4 gün olacak.
 
2016 yılbaşı bu sene Perşembe gününe denk geliyor. Yılbaşının yaklaşmasıyla yılbaşı tatilinin olup olmayacağı tartışma yarattı. 
 
Bu sene yılbaşı Perşembe gününe denk geliyor. Eğer 31 Aralık Perşembe günü tatil edilirse, 1 Ocak Cuma günü ve haftasonu ile birlikte Yılbaşı tatili 4 gün olacak. Fakat henüz 2016 Yılbaşı tatili ile ilgili açıklama yapılmadı. Yılbaşı tatili için Bakanlıktan resmi açıklama bekleniyor. 
 
2015 YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN OLMUŞTU?
 
Geçen sene yılbaşı tatiline 2 Ocak 2015 de dahil edilmişti. 2 Ocak 2015'te tüm çalışanlar idari izinli sayılmıştı. Böylece 4 gün tatil yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler