Yeşilçam'ın 'Küçük Enişte'si öldü mü?

Türk Sinemasının unutulmaz karakterlerinden ‘Küçük Enişte’ye hayat veren Tuncay Gürel’in hayatını kaybettiği iddiası yalanlandı.Tosun Paşa filmindeki "Küçük Enişte" karakteriyle milyonlarca insanın gönlünde yer eden sinema ve tiyatro oyuncusu Tuncay Gürel

Yeşilçam'ın 'Küçük Enişte'si öldü mü?

Türk Sinemasının unutulmaz karakterlerinden ‘Küçük Enişte’ye hayat veren Tuncay Gürel’in hayatını kaybettiği iddiası yalanlandı.

Tosun Paşa filmindeki "Küçük Enişte" karakteriyle milyonlarca insanın gönlünde yer eden sinema ve tiyatro oyuncusu Tuncay Gürel’in hayatını kaybettiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken; iddia ünlü oyuncunun oğlu tarafından yalanlandı.

Halil Gürel, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören babasının bugün yoğun bakım ünitesine alındığını ama bilincinin açık olduğunu söyledi. Uzun zamandır astım ve nefes darlığı şikayetleri olan Gürel’in, şu anda bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenildi.

"BABAM ÖLMEDİ"

Babasının sağlık durumuyla yakından ilgilenen ve biran olsun yalnız bırakmayan oğlu Halil Gürel, bazı basın yayın organlarında babasının vefat ettiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti. Bu haberlerden dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden oğul Gürel, "İzmir Şehir Tiyatroları’nın bir organizasyonu sebebiyle babam İzmir’de bulunuyordu. Ramazan ayında nefes darlığı şikayetiyle hastaneye getirildi. Şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Doktorları ve asistanlar kendisiyle çok yakından ilgileniyor. Bir hafta süreyle durumunu izleyecekler ve buna göre tedavi sürecine devam edecekler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler