Yer kavgası kanlı bitti!

Ordu’nun Kumru ilçesinde iki aile arasında yer meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçesi Samur Mahallesi'nde yaşayan Nevzat B. (54), Arzu B. (27) ile Tevfik Y. (54) ve Naile Y. (81) arasında yer davası yüzünden o

Yer kavgası kanlı bitti!

Ordu’nun Kumru ilçesinde iki aile arasında yer meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçesi Samur Mahallesi'nde yaşayan Nevzat B. (54), Arzu B. (27) ile Tevfik Y. (54) ve Naile Y. (81) arasında yer davası yüzünden olduğu öğrenilen tartışma çıktı. Akraba oldukları öğrenilen aileler arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Tevfik Y.’nin ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar Nevzat B.’nin göğüs ve bacağına isabet etti.

Olayda Nevzat B. tüfekle, kızı Arzu B. kafasına vurulan odunla, Tevfik Y. ve Naile Y. ise darp sonucu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

20150723aw483446_03.jpg

20150723aw483446_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam