Yeni Sosyal Güvenlik Sistemimiz

2006 yılı öncesinde özel sektör sigortalılık hizmetleri vermekte olan SSK, 2006 yılı sonrasında günün şartlarına göre daha nitelikli hizmet vermesi amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine dahil edilmiştir. Bu nedenle kurum üyelerinin artık tüm sorgulama

Yeni Sosyal Güvenlik Sistemimiz

2006 yılı öncesinde özel sektör sigortalılık hizmetleri vermekte olan SSK, 2006 yılı sonrasında günün şartlarına göre daha nitelikli hizmet vermesi amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine dahil edilmiştir. Bu nedenle kurum üyelerinin artık tüm sorgulamalarını SGK sorgulama sayfasından yapmaları gerekiyor. SSK sorgulama yapabilmek eskisi gibi kurum merkezlerine gitmeyi gerektirmeyen, internetin bulunduğu istenilen her yerden sadece birkaç dakika içerisinde yapılabilen bir işlem haline geldi.

Hızlı bir gelişim göstererek günümüzde hemen tüm devlet kurumlarının çeşitli hizmetleri internet üzerinden online olarak sunduğu e-devlet platformu sayesinde, önceleri günler sürebilen işlemler artık sadece birkaç dakika içerisinden online olarak yapılabiliyor. E-devlet platformuna en çabuk uyum sağlayan kurumlardan bir tanesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu, günümüzde pek çok kurumsal işlemi online olarak sunabiliyor. Her geçen gün sürdürülen alt yapı çalışmalarının bitimine bağlı olarak kapsamı genişlemeye devam eden online hizmetler, kurum üyelerinin birçok işlemi dakikalar içerisinde istedikleri her yerden yapabilmelerini sağlıyor.

Teknolojinin günümüzde ulaştığı üst seviyeye bağlı olarak, sürekli yükselen yaşam standartları ve buna paralel olarak artan beklentileri karşılamak amacıyla, yeni projelerle devletimizi yeniçağa uyumlu bir hale getirme çalışmalarında, kısa süreler içerisinde oldukça uzun bir yol kat edilmiş durumda. Sosyal sigorta sistemimiz, günümüzün ekonomik koşullarına göre yeniden düzenlenerek, daha nitelikli ve daha kapsamlı hizmet sunmak üzere yapılandırılıyor.

Değişen sosyal güvenlik sistemimiz ile ilgili olarak aradığınız her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz şekilde hazırladığımız web sitemiz, aynı zamanda e-devlet platformu üzerindeki Sosyal Güvenlik Kurumu web sitesi aracılığıyla gerçekleştirebildiğiniz tüm online işlemlerin detaylı incelemelerini de kullanıcılarına sunuyor. Yapılabilen tüm online işlemlerin nasıl yapılacağını adım adım inceleyen konu başlıklarımız sayesinde, bu işlemleri kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Henüz online olarak sunulamayan tüm hizmetlerin de nasıl ve nereye başvurarak yapılacağı ile ilgili de detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz web sitemiz, konu başlıkları halinde hazırlanmış yapısıyla, aradığınız tüm bilgilere en hızlı ve en kolay şekilde, ulaşabileceğiniz özel bir şekilde tasarlanmıştır. Sosyal güvenlik sistemimizle ilgili merak ettiğiniz her şeyin yanıtına platformumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam