Yeni evlenen çiftin yaptığına bakın!

Yeni evlenen çift, gelinlik ve damatlıkla Atakum'da denize girdi.Samsun'un Kavak ilçesinin Çukurbük Mahallesi'nde yaşayan Engin ve Berna Özdemir çifti, evliliklerini denizde kutladı. Samsun'daki bir düğün salonunda düzenlenen törenin ardından Atakum sahil

Yeni evlenen çiftin yaptığına bakın!

Yeni evlenen çift, gelinlik ve damatlıkla Atakum'da denize girdi.

Samsun'un Kavak ilçesinin Çukurbük Mahallesi'nde yaşayan Engin ve Berna Özdemir çifti, evliliklerini denizde kutladı. Samsun'daki bir düğün salonunda düzenlenen törenin ardından Atakum sahiline giden çift, deniz kenarında ve iskelede gezerken denize girmeye karar verdi.

Gelinlik ve damat elbisesi ile denize giren çift, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Damat Engin Özdemir, deniz tutkunu olduğunu belirterek, "Berna ile birbirimizi çok seviyoruz. Allah evlenmemizi nasip eyledi. Yeni çiftler düğün salonlarında, bahçelerde, arabalarda resim çektiriyor. Biz de bir değişiklik olsun diye denize girdik, denizde resim çektirdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler