Yavru kedi için seferber oldular

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir aracın motoruna sıkışan yavru kedi, polis ve çevredekilerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Ordu’nun Altınordu ilçesi Belediye Kavşağı’nda seyir halinde bulunan 52 AY 023 plakalı aracın motor kısmına bir kedi girdi. Kedi

Yavru kedi için seferber oldular
Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir aracın motoruna sıkışan yavru kedi, polis ve çevredekilerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
 
Ordu’nun Altınordu ilçesi Belediye Kavşağı’nda seyir halinde bulunan 52 AY 023 plakalı aracın motor kısmına bir kedi girdi. Kedinin aracın altına, oradan da motora girdiğini fark eden sürücü, Karadeniz Sahil Yolu Belediye Kavşağı’nda aracını yolun ortasında durdurarak kediyi kurtarmaya çalıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar da ellerine aldıkları olta ve bezlerle kediyi kurtarma operasyonuna katıldı. Polisin de olay yerine gelmesi ile araç yoldan çekilerek, Karadeniz Sahil Yolu trafiğe açıldı. Kenara çekilen araçta kedi kurtarma işlemi bir süre daha devam etti. Uzun uğraşlar sonunda bir vatandaş kediyi sıkıştığı yerden kurtararak doğal yaşamına saldı. Yorgun olduğu gözlenen kedi salındığı yerden hızla uzaklaşarak gözden kayboldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler