Yaşlı adam müdürlükte kalbine yenik düştü

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurusunda bulunmak için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne giden bir kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.    Edinilen bilgiye göre, Bolaman mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen Abdu

Yaşlı adam müdürlükte kalbine yenik düştü
Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurusunda bulunmak için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne giden bir kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 
 
Edinilen bilgiye göre, Bolaman mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen Abdullah Kalafat (83), geliniyle birlikte ÇKS başvurusunda bulunmak için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne gitti. Kalafat, merdivenleri çıktığı sırada kalp krizi geçirerek yere yığıldı. İlk müdahalesi müdürlükteki personel tarafından yapılan Kalafat, 112 acil sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
 
Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Kalafat'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.
 
20151229aw617609_02.jpg
 
20151229aw617609_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam