Yaşam koçluğunun önemi artıyor

yaşam koçluğunun önemi bir kez daha öne çıktı.

Yaşam koçluğunun önemi artıyor

Günümüz ortamında yaşam koçluğunun önemi bir kez daha öne çıkarken, son günlerde Trabzon’da da bu konuda eğitim ve destek alan kişilerin sayısı oldukça artmaya başladı.

Ayrıca evlilik ve karşılıklı ilişkiler konusunda yaşanan ve ortaya çıkan maddi ve manevi sıkıntılar, aile çatısını da zaman zaman sarsmaya başladı. Trabzonlu yazarlardan Elif Saylam; kendisine danışanlara, yazarlık eğitiminin yanı sıra, yaşam koçluğu, ilişki ve evlilik konusunda da verdiği yüz yüze ya da online görüşmelerle hizmet vermeye başladı. Özellikle kendisine ulaşanlar arasında daha fazla kadınlar olduğu ve erkek sporcularında bulunduğunu söyledi.     

Görüşmelerin gizli tutulduğunu belirten Saylam, kendisine sosyal medya hesapları üzerinden ulaştıktan sonra irtibata geçtiklerini belirterek, ‘’Online ve yüz yüze görüşmeler yapıyoruz ve genelde görüştüğüm insanların çoğunun takibinde, ilerleyen günlerde olumlu sonuçlar alarak döndüklerini öğreniyorum, buda beni oldukça mutlu ediyor.’’ dedi

Saylam, kendisinden bu konuda destek isteyenlere; ‘Gelin özgüveninizi yeniden oluşturalım’ sloganıyla yola çıktıklarını söylüyor. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler