Yasaksız bölge boş kaldı!

1 Mayıs kutlamaları için izin verilen alanlardan Yenikapı’daki meydan bomboş kaldı. Sendikaların 1 Mayıs’ı Taksim’de kutlama ısrarı üzerine bu bölgede olaylar çıktı. Valiliğin izin verdiği alanlar ise boş kaldı. Valilik tarafından Kazlıçeşme ve Yenikapı’d

Yasaksız bölge boş kaldı!
1 Mayıs kutlamaları için izin verilen alanlardan Yenikapı’daki meydan bomboş kaldı. Sendikaların 1 Mayıs’ı Taksim’de kutlama ısrarı üzerine bu bölgede olaylar çıktı. Valiliğin izin verdiği alanlar ise boş kaldı. Valilik tarafından Kazlıçeşme ve Yenikapı’da yeni yapılan meydanlar kutlama adresi olarak gösterilmişti. Yenikapı’daki alana kimse gitmedi. 
 
Meydana seyyar tezgah kuran Celal Korlaş da umduğunu bulamadı. Köfte ekmek satan Korlaş gelen olur umuduyla geldiği meydanı boş buldu. Korlaş, müşteri gelir umuduyla meydanda bekleyişini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler