Yangında bir kadın hayatını kaybetti!

Başkentte, iki katlı binanın giriş katında oğluyla beraber yaşayan kadın çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.  Olay, saat 01.30 sıralarında Yenimahalle, Anadolu Caddesi, numara 74’te yaşandı. Birgül T. (40) ve oğlunun beraber yaşadığı bi

Yangında bir kadın hayatını kaybetti!
Başkentte, iki katlı binanın giriş katında oğluyla beraber yaşayan kadın çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. 
 
Olay, saat 01.30 sıralarında Yenimahalle, Anadolu Caddesi, numara 74’te yaşandı. Birgül T. (40) ve oğlunun beraber yaşadığı binanın giriş katında önce bir patlama sesi duyuldu. Sese uyanan mahalle sakinleri, dairede çıkan ve henüz sebebi tespit edilemeyen yangını kendi imkanlarıyla söndürdü. Dairenin kapı ve pencerelerinde ise hasar oluştu.
 
İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Daireye giren görevliler kadının cansız bedeniyle karşılaşırken oğlunun ise binadan son anda çıkarak kurtulduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri binada bir süre inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. 
 
3 çocuk annesi kadının en küçük oğluyla beraber yaşadığı, binaya ise bir sene önce taşındıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler