Yamaç paraşütü yapan kadın korkudan ne yapacağını şaşırdı

"Kusacağım. Nasıl nefes alacağım? Ne dersen yapacağım. Çok kötüyüm"

Yamaç paraşütü yapan kadın korkudan ne yapacağını şaşırdı
MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, yükseklik korkusuna rağmen pilot eşliğinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan kadın tatilci, korkulu anlar yaşadı. Paraşüt kamerasına yansıyan o anlarda; kadın tatilcinin pilota "Ne yapıyorsun? Ne yapıyoruz? Kusuyorum" diye bağırdığı ve yere inmesi için yalvardığı duyuldu.

Ankara'dan Milas'ın ünlü turistlik mahallesi Ören'e gelen bir kadın tatilci, yamaç paraşütüyle uçmak için 650 metrelik Alatape'nin zirvesine çıktı. Son hazırlıklarını yapan tatilci, yamaç paraşütü pilotu 34 yaşındaki Cumhur Durmaz eşliğinde, tandem (ikili) atlayış yapmak için koşmaya başladı. Paraşütün havalanmasının ardından korkusu yüzüne yansıyan kadın tatilci, birkaç dakika geçtikten sonra bağırmaya başladı. Paraşütün kemerlerine sımsıkı tutunan tatilci, "Ne yapıyorsun? Ne yapıyoruz? Ya tamam ben gerçekten korkuyorum. Şaka yapmıştım. Neden yapıyorsun? Kusacağım. Nasıl nefes alacağım? Ne dersen yapacağım. Çok kötüyüm" diye bağırmaya başladı.

15 dakikalık uçuş boyunca sürekli titreyen ve ayaklarını sallayan tatilcinin bu anları, paraşüt kamerası tarafından anbean kaydedildi.

 YOUTUBE'DE YAYINLADI

Paraşüt pilotu Cumhur Durmaz'ın Youtube üzerinden kısa bir bölümünü yayınladığı 1 dakika 20 saniyelik görüntü birçok kişi tarafından izlendi. Pilot Cumhur Durmaz olayı şöyle anlattı: "Paraşütle indikten sonra bayanın kendisine gelmesi biraz zaman aldı. Kendisine su ikram ettim. Biraz zaman geçtikten sonra kamera görüntülerini izleyince gülmekten yerlere yattı. Tatile gelince tekrar uçacağını söyledi. Herkesin hayatta bu adrenalini bir kez denemesi gerekiyor. Çoğu kişi, yamaç paraşütü sayesinde yükseklik korkusunu yendiğini söyledi." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam