Yağmur ve fırtına yıktı geçti

Isparta ve ilçelerinde fırtınayla birlikte etkili olan yağmur nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi, işyerinin uçan tabelasının başına isabet ettiği bir kişi yaralandı.  Isparta ve ilçelerinde fırtınayla birlikte etkili olan kuvvetli yağış, saat 12.45 sırala

Yağmur ve fırtına yıktı geçti
Isparta ve ilçelerinde fırtınayla birlikte etkili olan yağmur nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi, işyerinin uçan tabelasının başına isabet ettiği bir kişi yaralandı. 
 
Isparta ve ilçelerinde fırtınayla birlikte etkili olan kuvvetli yağış, saat 12.45 sıralarında başladı. Yaklaşık 10 dakika etkili olan yağış, maddi hasara yol açtı. Fırtınada Pirimehmet Mahallesi'nde bir işyerinin yerinden sökülen tabelası, Hüseyin Ç.'nin başına düştü. Aldığı darbeyle yaralanan Hüseyin Ç., özel bir hastanede tedaviye alındı. Kent merkezinde ise fırtına çok sayıda ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaçlar cadde ve sokakları araç trafiğine kapattı. Bazı evlerin çatılarını uçuran fırtına, güneş enerjisi panellerini de yerinden söktü. Fırtınanın uçurduğu güneş enerjisi panellerinin üzerine düştüğü park halindeki 2 otomobilde maddi hasar meydana geldi. Pek çok vatandaş fırtına nedeniyle kapalı alanlarda mahsur kaldı. 
 
KAMERİYELER YIKILDI
 
Eğirdir İlçesi'nde ise fırtına ve yağmur merkezdeki asırlık çınar ağaçlarını devrildi. Eğirdir Gölü plajında fırtınaya yakalananlar da zor anlar yaşadı. Gölün etrafındaki kameriyeleri yıkan fırtına, işyerlerinin tabelaları, dışarıdaki sandalye ve masaları uçurdu. Yaklaşık 10 dakika süren fırtına ve yağışın ardından Isparta Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasına başladı. Devrilen ağaçları keserek yoldan kaldıran ekipler, çatılardan düşen tuğla ve güneş enerjisi panellerinin parçalarını kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam