Vali’ye Waris hatırlatılınca…

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da 350 kişilik yatılı kuran kursu yapılıyor. Yanına İmam Hatip Ortaokulu da olacak. Trabzon Valisi Öz, kuran kursunda incelemelerde bulundu gazetecilerin ‘Waris’ hatırlatmasına cevap verdi.Diyanet Vakfı tarafından Yomra’nın

Vali’ye Waris hatırlatılınca…

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da 350 kişilik yatılı kuran kursu yapılıyor. Yanına İmam Hatip Ortaokulu da olacak. Trabzon Valisi Öz, kuran kursunda incelemelerde bulundu gazetecilerin ‘Waris’ hatırlatmasına cevap verdi.

10884726_869911963103285_866283925_n.jpgDiyanet Vakfı tarafından Yomra’nın Kaşüstü Beldesi’nde inşaatı yapılan kuran kursunun yüzde 40lık bölümü tamamlandı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, desteğe ihtiyaçları olduğunu, projenin tamamlanması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Demir, “Artık elimizdeki bir şey kalmadı yardım sever iş adamlarımızdan yardım istiyoruz” diye konuştu.

10877530_869911949769953_1725848455_n.jpgBu arada Trabzon Valisi Öz’e gazeteciler, “Trabzonspor’un yıldız oyuncularından Müslüman olan Waris’in bir röportajında Türkiye’de bir camiye yardımda bulunmak istediği” hatırlatıldı.

Vali Öz, “Öyle mi? Tamam ne güzel işte. Mutlaka Trabzonspor ile irtibata geçelim ve burayı görmesini sağlayalım. Buradan güzel bir yardım yeri mi var?” dedi.

Öte yandan inşaatın toplam maliyetinin 15 milyon lira olduğu 24 derslikli yatılı kuran kursu bittikten sonra yanında alınan araziye de imam hatip ortaokulu yapılacağı bildirildi. Ayrıca Proje kapsamında cam, sosyal alanlar, yeşil alanlar da var.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam