Vali Öz Dünya Şampiyonlarını Kutladı

Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Guatemala’da yapılan final maçları sonucu dünya şampiyonu oldu.Dünya Şampiyonu olan lisemizle gurur duyduğunu ifade eden ve  şampiyonları kutlayan Trabzon Vali

Vali Öz Dünya Şampiyonlarını Kutladı

Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Guatemala’da yapılan final maçları sonucu dünya şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonu olan lisemizle gurur duyduğunu ifade eden ve  şampiyonları kutlayan Trabzon Valisi A. Celil Öz “İlimizde, bölgemizde ve Türkiye’de şampiyon olup, Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil ederek, dünya şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı bizlere büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Bu başarı azimli, kararlı ve disiplinli çalışmanın sonucudur. Devlet olarak geleceğimiz olan gençlerimize imkân sağlarsak, bu ve buna benzer başarıları her zaman yakalayıp, bizlere bu sevinçleri yaşatırlar. Başta şampiyon olan gençlerimizi, teknik kadro çalışanlarını, okul müdürü ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Daha nice şampiyonluklar yaşatmaları dileğimle sevgi saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam