Vali Güzeloğlu Türkiye Caferileri Vakfını Ziyaret Etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Caferileri Vakfına ziyarette bulundu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Kaya, Türkiye Caferileri Vakfı Başkanı Yahya Kemal Utar ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza Utar

Vali Güzeloğlu Türkiye Caferileri Vakfını Ziyaret Etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Caferileri Vakfına ziyarette bulundu.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Kaya, Türkiye Caferileri Vakfı Başkanı Yahya Kemal Utar ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza Utar tarafından kapıda karşılanan Vali Güzeloğlu, yetkililerden Vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün Türkiye Caferileri Vakfı Genel Merkezini ziyaret etmekten ve değerli yönetime iadeyi ziyarette bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kocaelimiz; Türkiye'nin her köşesinin, her gül bahçesindeki çiçeğinin temsilcilerinin bir arada bulunduğu, güzellik oluşturduğu bir büyükşehirdir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik temelinde bugün Türkiye Caferilerimiz,Kocaelimize böylesi bir binada hem vakıf olarak faaliyetlerde, hem de dini hizmetlerde bulunuyorlar. Resmi bir Kuran kursu da burada açık bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde her yıl yapılan Kerbela anma etkinliklerimizi de gerçekleştirdiler. Bizler Kocaeli'de her açıdan bu hizmetlerin devam edilmesi, vatandaşlarımızın devletten ve yerel yönetimlerden beklentilerinin karşılanması noktasında büyük çaba sarfediyoruz. Kocaeli'de bulunan bütün Caferi vatandaşlarımızında diğer tüm vatandaşlarımızda olduğu gibi ilimizdeki birlik ve beraberliğimize dönük katkıları için teşekkür ediyorum. En büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir. Değerli başkana, yönetime ve tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Vali Güzeloğlu vakıf yönetimi ile bir süre sohbet etti.

Vali Güzeloğlu Türkiye Caferileri Vakfını Ziyaret Etti

Vali Güzeloğlu Türkiye Caferileri Vakfını Ziyaret Etti

Vali Güzeloğlu Türkiye Caferileri Vakfını Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam