Vali Doğanay’dan sanata tam destek

Trabzon Artvinliler Derneği'nden Artvin Valisi Ömer Doğanay'a ziyaret.

Vali Doğanay’dan sanata tam destek

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Artvin Valisi Ömer Doğanay kalbi-gönlü-yüreği Artvin için atan dernek ve sivil toplum kuruluşlarına her konuda destek olacaklarını dile getirdi.

SANATÇILAR BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Dernek başkanı Ahmet Külekçi KTÜ Öğretim üyesi Özdemir Hafızoğlu öncülüğünde Trabzon-Hopa ve Arhavi’den sanat müziğine gönül verenlerle oluşacak ekiple Artvin’de Mayıs ayında” Birlik ve beraberlik” sloganı ile konser verme talebini dile getirdi. Trabzon Artviniler Derneği önerisine sıcak bakan ve konser organizasyonu için her türlü desteği vereceklerini belirten Vali Doğanay “Sanatçılarımız bizim için değerlidir, özeldir. Gençlik haftası içinde bu anlamlı organizasyona Artvin olarak ev sahipliği yapacak destek sunacağız” dedi.

MAYIS AYINDA ARTVİN’DE KONSER

Beste ve yorumları ile bölgemizde Türk Sanat Müziğine damgasını vuran KTÜ Öğretim Üyesi Özdemir Hafızoğlu da yaptığı açıklamada Vali Doğanay’a teşekkür ederek “Sayın Valimizin derin hoşgörüsü ve sanata bakış açısı bizi çok mutlu ve onure etti. Artvin’de çok güzel bir etkinlik yapacağız. Arhavi ve Hopa’dan katılım olacak olması bu kaynaşmaya renk katacak” dedi. Trabzon-Arhavi-Hopa ve Artvin’den oluşacak sanat müziği korosunun Mayıs ayı içinde Artvin’de konser vermesi bekleniyor.

Vali Doğanay’dan sanata tam destek

Vali Doğanay’dan sanata tam destek
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam