Vakfıkebir festivaline rötar!

Trabzon’un Vakfkebir ilçesinde 25-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan “Vakfıkebir Ekmek Festivali” Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün yaşanan terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.Festival Komitesi tarafından kaymakamlık toplantı sal

Vakfıkebir festivaline rötar!

Trabzon’un Vakfkebir ilçesinde 25-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan “Vakfıkebir Ekmek Festivali” Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün yaşanan terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Festival Komitesi tarafından kaymakamlık toplantı salonunda yapılan basın açıklamasında, Urfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan terör saldırısı nedeniyle festivalin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray Malğaç, yaptığı açıklamada “Gerçekleşen acı olayda 32 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu kaybolan canlar için ülkenin çeşitli yerlerinde yüzlerce aile acı içersinde. Terör ve bu saldırıyı lanetliyoruz, kınıyoruz. Ülkenin belli bir kesimi yas içersindeyken bizin içersinde eğlence barındıran bir faaliyeti icra etmemiz doğru değildir.

Bizler hüzünde de sevinçte de beraber olan bir milletiz. Komite olarak yaptığımız toplantıda festivalimizi ileri bir tarihe erteledik. Şu an itibariyle hafta sonu yapılacak olan etkinliğimiz ileri bir tarihe erteleyerek olayların da gelişimini takip ederek ülke durumunu göz önüne alarak festival komitesi olarak değerlendireceğiz. İlçemize, ürünlerimize ve kültürümüze yakışır etkinliği ilçemiz adına yapmanın gayretinde olacağız” dedi.

Malğaç, 25 Temmuz Cumartesi günü yapılması planlanan "Solotürk” gösterisinin iptalinin ise söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam