Ütopya’yı Karadeniz müziği ısıttı

Haber61/Haber Servisi - Ütopya TV8'de tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar çiftlikte hayatta kalma mücadelesi verirken, tartışmalarda gündem etkisi yapıyor.Çağdaş ve Semih'in yatak tartışması Ütopya'ya damga vurdu. Semih, yarışmacılardan Arda ile görüşm

Ütopya’yı Karadeniz müziği ısıttı

Haber61/Haber Servisi - Ütopya TV8'de tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar çiftlikte hayatta kalma mücadelesi verirken, tartışmalarda gündem etkisi yapıyor.

Çağdaş ve Semih'in yatak tartışması Ütopya'ya damga vurdu. Semih, yarışmacılardan Arda ile görüşmek isterken araya giren Çağdaş ile Semih arasında kısa süreli bir söz dalaşı yaşandı. Sinirlerine hakim olmayan Çağdaş, Semih’e Tokat attı.

Olay sonrasında editortyal odalarına çağrılan yarışmacılar ile ilgili karar sonucu Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi. Ardından bir gitar gerginliği biraz olsun aldı. Yarışmacılar gitar ile birlikte Kazım Koyuncu’nun ‘kimse almasun seni’ adlı Karadeniz türküsünü birlikte söylediler. Diğer yandan Übaşladığı günden beri süren inek satma tartışmaları yine devam ediyor.

O TÜRKÜYÜ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam