Üstü açık arabadan yola savruldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Mevlana Caddesi'nde Ercan Özkan yönetiminde ilerleyen 34 EMC 70 pla

Üstü açık arabadan yola savruldular
Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Mevlana Caddesi'nde Ercan Özkan yönetiminde ilerleyen 34 EMC 70 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Takla atan otomobil karşı şeride geçerek durabildi. Sürücü Özkan ile yanında bulunan Osman Tekebaş, Sena Akay ve Gizem Gürşah Doğan (20), üstü açık olan otomobilden yola savruldu.
 
Kazada, Gizem Gülşah Doğan (20) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ercan Özkan ile hafif yaralanan Osman Tekebaş ve Sena Akay, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Doğan'ın, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde okuduğu öğrenildi. 
 
Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam