Üsteğmenden iz yok...

Denizli’de çıktığı ördek avında botun devrilmesi sonucu Büyük Menderes Nehri’nde kaybolan Pilot Üsteğmen Burak İz için arama çalışmaları devam ederken, ekipler henüz bir sonuca ulaşamadı. Geçtiğimiz hafta Salı günü Pilot Üsteğmen Burak İz ve arkadaşları B

Üsteğmenden iz yok...
Denizli’de çıktığı ördek avında botun devrilmesi sonucu Büyük Menderes Nehri’nde kaybolan Pilot Üsteğmen Burak İz için arama çalışmaları devam ederken, ekipler henüz bir sonuca ulaşamadı.
 
Geçtiğimiz hafta Salı günü Pilot Üsteğmen Burak İz ve arkadaşları Büyük Menderes Nehri’nde botla ördek avına çıkmıştı. Bir ağaca takılması sonucu bot devrilirken, Burak İz de nehirde kaybolmuştu. Henüz bir yıllık evli olan Burak İz için başlatılan arama çalışmaları 9. gününe girdi. UMKE, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ekiplerinin arama çalışmalarından şimdiye dek herhangi bir sonuç alınamadı. Ekiplerin karadan ve nehirden aradığı Burak İz için baraj kapaklarına sürekli bakılarak bir iz aranıyor. Olayın meydana geldiği günden bu yana aile üyeleri ve eşi Sinem İz ise çalışmaları yerinde izliyorlar.
 
Çalışmaların tüm bölgede devam ettiğini belirten bölgedeki köyün muhtarı Süleyman Ay, “8 gün oldu olay olalı. Çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Şu ana kadar herhangi bir ize ulaşılamadı. Bölgedeki hava şartları da bayağı zorlaştı. Buna rağmen ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sonra kısa sürede bir sonuca ulaşmayı bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler