Üsküdar’da hamsi Kadıköy’de horon

Trabzonspor bu akşam Kadıköy’de bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptı. Bu tarihi günde tarihi bir çağrı İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’den geldi.Üsküdar Belediyesi’nin Trabzon, Giresun, Rize ve Ordu Derne

Üsküdar’da hamsi Kadıköy’de horon

Trabzonspor bu akşam Kadıköy’de bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptı. Bu tarihi günde tarihi bir çağrı İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’den geldi.

musatafa-demir.jpgÜsküdar Belediyesi’nin Trabzon, Giresun, Rize ve Ordu Dernekleri Federasyonları ile birlikte gerçekleştireceği “İkinci Üsküdar Hamsi Festivali”nin yarın saat 12.00’de gerçekleşeceğini belirten Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir “Öğlen Üsküdar’da hamsi yiyeceğiz akşam da Kadıköy’de horon tepeceğiz. Trabzonspor’a güvenimiz sonsuz. Tribünde yerimizi alamasak da  Trabzon’da, İstanbul’da ülkenin dört bir yanındaki  binlerce Trabzonspor sevdalısının yüreği bu akşam Kadıköy’de atacak. Bu maçı 2-0 alacağız bundan hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam