Urfa’da Atabarı Artvin’de sıla gecesi!

Nurbay Usta’nın hazırlayıp sunduğu Müzik Pınarı programı Şanlıurfa-Artvin Gönül Köprüsüne dönüştü!

Urfa’da Atabarı Artvin’de sıla gecesi!

Artvin-Şavşatlı sanatçı-tv program yapımcısı Nurbay Usta’nın Kaçkar TV’de hazırlayıp sunduğu “Müzik Pınarı”nın bu haftaki konukları Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile ve Rize Artvin Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hamza Teke oldu. Derneklerin faaliyetlerinin tanıtıldığı ve Artvin’in her yönüyle masaya yatırıldığı program izleyicilerden büyük ilgi gördü.


URFA’DAN GLEN ANLAMLI ÇAĞRI!

Solmaz Akgül’ün türküleriyle renk kattığı programa telefonla katılan Şanlıurfalı işadamları İsa Arpacı ve Ejder Bucak ile birlikte Kamil Gündüz Urfa’da Artvin gece yapmak istediklerini dile getirdiler. Şanlıurfa ile Artvin arasında gönül köprüsü kurmak istediklerini belirten işadamları aynı şekilde Artvin’de de Sıla Gecesi yapacaklarını ifade ettiler.

KARDEŞLİĞİMİZ DAHA DA GÜÇLENECEK

Bu anlamlı çağrıya program katılımcıları tam destek verirken Nurbay Usta yaptığı açıklamada “Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu çağrı çok yerinde oldu. Biz ekip olarak Urfa’da olacağız” dedi.

Trabzon ve Rize dernek başkanları da Urfa’da olmaktan büyük mutluluk ve onur duyacaklarını ifade edip her türlü desteği vereceklerini açıkladılar.

Urfa’da Atabarı Artvin’de sıla gecesi!

Urfa’da Atabarı Artvin’de sıla gecesi!
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam