Unutulan Eşyalar Hayır Çarşısına

HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde (AVYM), unutulan ayakkabıdan, çantaya, giyim eşyasından oyuncağa kadar birbirinden çeşitli araç-gereçleri Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Hayır Çarşısına bağışladı. High

Unutulan Eşyalar Hayır Çarşısına

HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde (AVYM), unutulan ayakkabıdan, çantaya, giyim eşyasından oyuncağa kadar birbirinden çeşitli araç-gereçleri Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Hayır Çarşısına bağışladı.

HighWay Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından unutulması sonucu biriken eşyalar Hayır Çarşısına bağışlandı. Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Hayır Çarşısı yıllardır Bolu Halkına hizmet etmekte. Sosyal Sorumluluğu ana prensip olarak benimseyen HighWay Outlet AVYM "de 175 adet eşya ihtiyaç sahipleri için Hayır Çarşısına ulaştırıldı. HighWay Outlet, ayakkabıdan, giyime, oyuncaktan çantaya kadar içerisinde her şeyi barındıran unutulmuş eşyalardan oluşan kolileri teslim edildi.

Unutulan Eşyalar Hayır Çarşısına

Unutulan Eşyalar Hayır Çarşısına

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam