Ünü şarkıcıya Özgecan sorgusu!

Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ifade vermek için adliyeye geldi.Mersin Tarsus’ta katledildikten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan’ın ardından, "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sist

Ünü şarkıcıya Özgecan sorgusu!

Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ifade vermek için adliyeye geldi.

Mersin Tarsus’ta katledildikten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan’ın ardından, "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan hakkında savcılığa çok sayıda suç duyurusunda bulunulmuştu. Suç duyurularını değerlendiren savcılık soruşturma başlatmış, Nihat Doğan’ı ifadeye çağırmıştı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen şarkıcı Nihat Doğan, savcı Umut Tepe’ye ifade veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam