Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!

Ünlü Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Volkan Saraçoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.60 yaşındaki sanatçı Volkan Saraçoğlu'nun ölüm haberini, dizi oyuncu Merih Fırat Twitter hesabından duyurdu. Fırat, kötü haberi, "Geçen gün paylaştım ama k

Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!

Ünlü Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Volkan Saraçoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

60 yaşındaki sanatçı Volkan Saraçoğlu'nun ölüm haberini, dizi oyuncu Merih Fırat Twitter hesabından duyurdu. Fırat, kötü haberi, "Geçen gün paylaştım ama kimse umursamadı, 1 saat önce maalesef usta oyuncu Volkan Saraçoğlu'nu kaybettik" notuyla duyurdu. Özel bir hastanede kalan sanatçı, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmıştı.

VOLKAN SARAÇOĞLU KİMDİR?

1964 yılından bu yana tiyatro dünyasında yer sanatçı, başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın paylaştığı "Bir Demet Tiyatro"da Feriştah Yenge'nin eşi Numan karakteriyle de gönülleri fethetmişti. Saraçoğlu birçok TV dizisinde de rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler