Ünlü menajer cinsiyetini değiştiriyor!

İngiliz Sunday Mirror gazetesi Lennox Lewis'i dünya boks şampiyonu yapan efsane İngiliz boks menajeri Frank Maloney (61) ameliyatla kadın olmak üzere olduğunu açıkladı.İki kez evlenen üç çocuk babası boks menajeri, şimdi Kellie adını kullanarak kadın haya

Ünlü menajer cinsiyetini değiştiriyor!

İngiliz Sunday Mirror gazetesi Lennox Lewis'i dünya boks şampiyonu yapan efsane İngiliz boks menajeri Frank Maloney (61) ameliyatla kadın olmak üzere olduğunu açıkladı.

İki kez evlenen üç çocuk babası boks menajeri, şimdi Kellie adını kullanarak kadın hayatı yaşadığını anlatırken cesurca "Gerçek vücutta doğmadım. Hep kadın olduğumu bildim. Artık gölgemde yaşayamam. Biraz daha sürdürsem bu yük beni öldürürdü" diyerek hayatının sırrını daha fazla saklamadı.

On yıl Dünya Boks Şampiyonu yaptığı Lennox Lewis ile birlikte fotoğrafları yayımlanan Frank Maloney, 30 yıl boks dünyasının maço erkeği olarak şöhret yapmıştı. Lennox Lewis'i 1992 yılında ringlerin kralı yapınca milyonlar onun fotoğrafını evlerine asmıştı.

Sunday Mirror'daki altı sayfalık röportajında Frank Maloney, ikinci karısına bu haberi ve kadın olmaya nasıl karar verdiğini açıklarken, "Karıma hayatım boyunca yalan söylediğimi söylemek en zor işti. Kelimeler ağzımdan çıkarken onları yakalamak ve ağzıma geri koymak istedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam