Ünlü işadamı ölü bulundu!

Uspar İplik Fabrikası’nın sahibi evli ve üç çocuk babası İsmail Uslu’yu dün akşam 17.00 sularında evindeki ışığı gören kardeşi işadamı Abdülkadir Uslu ile komşusu Dr. Turgut Yüksel, ziyaret etmek istedi.Zile basmalarına rağmen kapı açılmadı bunun üzerine

Ünlü işadamı ölü bulundu!

Uspar İplik Fabrikası’nın sahibi evli ve üç çocuk babası İsmail Uslu’yu dün akşam 17.00 sularında evindeki ışığı gören kardeşi işadamı Abdülkadir Uslu ile komşusu Dr. Turgut Yüksel, ziyaret etmek istedi.

Zile basmalarına rağmen kapı açılmadı bunun üzerine pencereden içeri bakan Abdülkadir Uslu, ağabeyi İsmail Uslu’yu yerde hareketsiz yatarken görüp, durumu yeğeni Fevzi Uslu’ya bildirdi. Bir taraftan da 112 Acil Servis’ten yardım istendi. Fevzi Uslu’nun gelip kapıyı açmasıyla girilen evde, Uslu’nun cesediyle karşılaşıldı. Bu esnada gelen sağlık ekipleri, yüksek tansiyon rahatsızlığı olan işadamı Uslu’nun beyin kanamasından öldüğünü belirledi. Uslu’nun eşinin ise bu sırada evde bulunmadığı öğrenildi.

İsmail Uslu’nun aniden ölmesi, oğlu Fevzi ve ağabeyi Abdülkadir Uslu ile yakınları ve komşularını yasa boğdu. İşadamı Uslu’nun cenazesi, yarın Ulu Cami’de kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Eğitime katkılarıyla da tanınan İsmail Uslu, 1994 yılında adına Denizli’de bir ilkokul yaptırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam