Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti!

Doktor Ömer Coşkun'un ölüm haberi sosyal medyadan duyuruldu

Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti!

Alternatif tıp ve bitkisel ilaçlarla gündeme gelen Dr. Ömer Coşkun, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti.

Yaptığı bitkisel karışımlarla çoğu hastalığa çözüm bulduğunu iddia eden Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkiler de alan ve son olarak Arzu Ayşe Bağrıaçık'ın ölümünden sorumlu tutulan ve Ömer Çoşkun, Amerika'da kanser tedavisi görüyordu. Coşkun Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı. Tüm televizyon kanallarına çıkan ve anternatif tıbbın mimarı olarak bilinen Coşkun'un vefatını sosyal medyada duyuruldu. Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Çoşkun, önceleri yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı. Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa eden doktor Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.
ömer coşkun

ÖMER COŞKUN KİMDİR?

Ömer Coşkun, 5 Mart 1970 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ilk ve orta öğretimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

İlk doktorluk görevine Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde yer alan Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başlayan Ömer Coşkun, 1994'te tıpta uzmanlık sınavını kazandı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı.

Uzmanlığını elde ettikten sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Tüp Bebek Merkezleri'nde ve daha birçok sağlık merkezinde çalışmalara katıldı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hekimlik görevi sürdüren Ömer Coşkun, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'na 2001'in Kasım ayında yardımcı doçent olarak atandı.

26 Şubat 2017'yi 27 Şubat'a bağlayan gecede tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler