Üniversiteli kıza kabusu yaşattı!

İstanbul’da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U.’yu okula giderken takip edip, taş atarak kafasını yaran saldırgan yakalandı. Genç kızın tanımadığı saldırganın aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Üniversiteli kıza kabusu yaşattı!

İstanbul'da Üniversite öğrencisi Aslı Gizem U. 20 Ocak günü, okula gitmek için sabah erken saatte kaldığı yurttan çıktı. Sınavı olduğu için acele eden genç kız, 07.30’da Eyüp, Emniyettepe Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde otobüsten indi.

PEŞİNDEN TAKİP ETTİ

Üniversite binasına gitmek üzere ışıklardan karşıya geçen genç kız peşinden gelen bir kişiyi fark etti.

Genç kızın arkasından gelen 25 yaşlarında ve yüzünde cerrahi maske, başında siyah şapka olan şüpheli yerden aldığı taşı genç kızın kafasına fırlattı.

Kulağının üst kısmına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan üniversiteli genç kız, panikle koşarak kendisini okul binasına atmayı başardı.

İlk müdahalesi okul görevlilerince yapılan Aslı Gizem U., daha sonra  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaşanan olayın emniyete bildirilmesi üzerine polis, güvenlik kamera kayıtlarından saldırganı tespit etti.

İsminin Ö.M. olduğu belirlenen şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

AYNI SUÇTAN SABIKALI

Ayrıca daha önce de başka bir kadını aynı şekilde takip edip karnına taş attığı tespit edilen saldırgan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam