Umre dönüşü rahatsızlandı sonra...

Umre için gittiği Sudi Arabistan'dan dönerken uçakta rahatsızlanan ve Mısır'dan ambulans uçak ile getirilen Mehmet Çolak Rize'de hayatını kaybetti. Kalkandere ilçesine bağlı Kuruköy köyünde yaşayan Mehmet Çolak (68), 18 Ocak'ta eşi Hatice Çolak (67) ve ko

Umre dönüşü rahatsızlandı sonra...
Umre için gittiği Sudi Arabistan'dan dönerken uçakta rahatsızlanan ve Mısır'dan ambulans uçak ile getirilen Mehmet Çolak Rize'de hayatını kaybetti.
 
Kalkandere ilçesine bağlı Kuruköy köyünde yaşayan Mehmet Çolak (68), 18 Ocak'ta eşi Hatice Çolak (67) ve komşusu Muhammet Çolak ile Umre'ye gitmiş, ibadetlerini tamamlamalarının ardından Türkiye'ye dönmek üzere 1 Şubat'ta yola çıkmıştı. Çolak'ın rahatsızlanması üzerine uçak, Mısır'ın Şarm El Şeyh kentindeki Şarm El Şeyh Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.
 
Çolak, Mısır'dan dün uçak ambulans ile alınarak, Trabzon Havalimanı'na getirilmiş, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nndeki muayenesinin ardından ambulans ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavisine burada devam edilmişti.
 
Kardiyoloji yoğun bakımda tedavi gören Çolak, hayatını kaybetti.
 
Çolak'ın cenazesi yarın ikindi namazının ardından Kalkandere ilçesinde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam