Ulusoy Toplantıya katıldı mı?

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve ardından durumu hakkında farklı görüşler ortaya atılan Trabzon’un ünlü iş adamı Ali Osman Ulusoy, meclis toplantısına mazeret bildirip katılmadı.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ağustos ayı ilk toplantısı yap

Ulusoy Toplantıya katıldı mı?

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve ardından durumu hakkında farklı görüşler ortaya atılan Trabzon’un ünlü iş adamı Ali Osman Ulusoy, meclis toplantısına mazeret bildirip katılmadı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ağustos ayı ilk toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesinde en fazla merak edilen Ali Osman Ulusoy’du. Gözler o’nu aradı ama toplantıya katılmadığı gözlendi. Fakat mesaj gönderdi.

Meclis Başkan Vekili Adnan Sağlam, Türkiye-İran İslam Cumhuriyeti İş Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret Odası Meclis (TTSO) Başkanı iş adamı Ali Osman Ulusoy ile telefonda görüştüğünü belirterek, mesajını okundu.

1927 doğumlu olan Ulusoy, “Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. En kısa sürede yanlarında olacağım” ifadelerini kullandı. Ulusoy bir hafta önce zatürre tanısıyla hastaneye kaldırılmış ve bir süredir İstanbul’da istirahate çekilmişti.

photo.php-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam