Uçuruma yuvarlandı inandıramadı!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde oturan 48 yaşındaki Ayhan Elbistan, oğlu 11 yaşındaki Mustafa ve 3 arkadaşı ile ile birlikte balık tutmak için gittiği vadide ayağı kayınca 3 metre yükseklikten düştü.Mustafa, babasının düştüğünü diğer balıkçılara inandıra

Uçuruma yuvarlandı inandıramadı!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde oturan 48 yaşındaki Ayhan Elbistan, oğlu 11 yaşındaki Mustafa ve 3 arkadaşı ile ile birlikte balık tutmak için gittiği vadide ayağı kayınca 3 metre yükseklikten düştü.

Mustafa, babasının düştüğünü diğer balıkçılara inandıramayınca, Ayhan Elbistan 9 saat kurtarılmayı bekledi. Sağ bacağı kırılan adam, düştüğü yerden UMKE ve AFAD ekiplerince çıkarıldı.

Olay, Pınarbaşı ilçesi Yukarı Karagöz köyünde dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ayhan Elbistan, sabah saatlerinde , 3 arkadaşı ve oğlu, 11 yaşındaki Mustafa ile Zamantı Irmağı'ndan balık tutmak için Yukarı Karagöz Köyü'ne gitti. Burada diğer arkadaşlarından ayrılıp, oğlu Mustafa ile birlikte vadiden ırmak kenarına inmek isteyen Ayhan Elbistan, yaklaşık 3 metre yükseklikten kayınca düştü. Elbistan, oğluna yaralandığını belirterek arkadaşlarına bilgi vermesini istedi. Babasının arkadaşlarının yanına giden küçük çocuk, Ayhan Elbistan'ın düşerek yaralandığını söylemesine karşın, iddiaya göre inandıramadı. Mustafa Elbistan bunun üzerine jandarma ekiplerine, daha sonra da 112 sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine  harekete geçen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri vadiye gitti. Yaklaşık 500 metrelik uçuruma inen UMKE ve AFAD görevlileri, talihsiz balıkçıyı 4 saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda bulunduğu yerden halatlarla çıkarttı. Sağ ayağı kırık olduğu belirlenen Ayhan Elbistan, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam