Uçak bileti ve kalite

Ülkemiz son yıllarda açılan yeni havaalanlarıyla havacılık sektöründe dünyada klasman gurubuna adına yazdırmayı başardı. Bu haklı gururu her Türk vatandaşı gibi yaşamanın sonsuz bahtiyarlığını duyuyorum. Dedelerimizin bile sadece hacca gitmek için kulland

Uçak bileti ve kalite

Ülkemiz son yıllarda açılan yeni havaalanlarıyla havacılık sektöründe dünyada klasman gurubuna adına yazdırmayı başardı. Bu haklı gururu her Türk vatandaşı gibi yaşamanın sonsuz bahtiyarlığını duyuyorum. Dedelerimizin bile sadece hacca gitmek için kullandıkları uçağa artık 7 den 77 ye bütün vatandaşlarımız biner oldu. Üstelik otobüs fiyatlarının zaman zaman çok altında bir fiyatla bile uçağa binecek kadar hava yolculuğunun doyumsuz zevkini yaşıyoruz milletçe.

İşte bu haklı gururu bizlere yaşatan başta dünya gururumuz Türk Hava yolları olmak üzere birçok firmalardan ucuz Uçak bileti alabilmemize vesile olan ve bu işin yükünü çeken internet sitesinin payı asla yadsınamaz. Bu internet sitesi sayesinde haftalar öncesinden ya da aylar öncesinden ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz ya dauçak bileti rezervasyonu yapabilirsiniz.

Hatta bu internet sitesi sayesinde istediğiniz havayolu şirketinin sitesine ulaşabilir ya da havayolu şirketiyle ilgili olarak çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz. Yine bu internet sitesi sayesinde gideceğiniz yerdeki otel bilgilerine ulaşıp en uygun fiyata oda bile kiralayabilirsiniz. Bir site düşününki sizi gideceğiniz yerde bile yalnız bırakmıyor. Yani herhangi bir uçak bileti satan bir siteden size çok daha fazla hizmetin sunulduğu bir sitedir.

İnsan başka ne isteyebilir ki? Bu gururu bu millete yaşatmanın haklı gururunu yaşayan bir siteye bize düşende tabi ki tebrik ve takdir etmektir. Ucuz uçak bileti satışı yapmanın yanında sizi satış sonrasında bile düşünen bir site. Dedelerimizin, nenelerimizin yaşayamadığı ya da ömürlerinde bir kez hacca gitmekle ancak yaşayabildikleri gururu bizler her hafta ya da her ay yaşar hale geldik.

Yorucu ve sıkıcı otobüs yolculuklarından yurtdışı seferleri haricinde bir kaç saat gibi kısa bir sürede ülkemizin bir ucundan diğer ucuna kavuşmanın tarifsiz mutluluğunu yaşayabiliyorsak bunu bu siteye borçluyuz. Millet olarak maalesef satış sonrası unutulan bir toplum olmuştuk yıllarca. Memleketteki birçok hizmet sektörünün mantığı maalesef ben bu müşterinin parasını nasıl daha hızlı bir şekilde alırım.

Maalesef toplumumuzdaki hizmet anlayışı bu yöndedir. Oysaki müşterinin tek bir derdi vardır. Hizmet sonrasında da hatırlanmak ister. Toplum olarak duygusal bir yapıya sahibiz. Toplum olarak genel müşteri profilimize bu yönde. Toplum olarak aslında para odaklı bir toplum değiliz. Müşteri tabiriyle "kazıklandım" mantığıyla yaşayan bir toplumda değiliz. Toplum olarak elbette ki ucuz ama kaliteli olanı ararız ama pahalı bir hizmet aldığımızda da kaliteye bakarız.

Lakin her şeyden öte tek bir şeye odaklanırız o da kalitedir. Bizim toplumumuz çok para harcamaktan ya da kazıklanmaktan asla korkmaz. İnsanımızın mantığı dünya kadar para verdim ama paramla rezil oldum ya da paramla vezir oldum anlayışlıdır. Ve asla bizim milletimizin ödün vermediği tek şey kalitedir. İşte bu noktadan hareket edecek olursak bu internet sitesi uçak bileti satmaktan çok çok öte yaptığı şey hizmet kalitesinden ödün vermemesi ve müşterisini hatırlamasıdır.

Bizim milletimiz kendisini hatırlayanı asla unutmaz. Bu yüzdendir ki bu uçak bileti satış sitesini diğer uçak bileti satış sitelerinden farklı kılan noktada tam olarak budur işte. Bizler millet olarak aldığımız hizmetten öte kaliteye tam olmuş bir toplumuz. Bunu toplumumuzun her kesiminde rahatlıkla görebiliyoruz.

En fakirimiz bile ucuz ama kaliteli bir yaşamın peşinde koşmaktadır. Bunun aksini iddia edenlerin gecekondu semtlerindeki barakaların içerisindeki ev eşyalarının ya da mobilyalarının markasının ne olduğuna müşahede etmeleri sanırım fazlasıyla yeterli olacaktır büyük bir yanılgı içerisinde oldukları hususunda.

Sonuç olarak şunu söylemek istiyoruz. Bu internet sitesi uygun ve ucuz uçak biletini milletimize bir tıkla sunarken kalitesinden ödün vermiyor ve müşterisini kalacağı otele kadar yalnız bırakmıyor ve müşterisini satış sonrasında bile unutmuyor. Temennimiz şudur ki bu hizmet ve kalite anlayışıyla hareket eden uçak bileti satış sitesinin hizmet kalitesini fevkaladenin fevkinde bir noktaya çıkarması ve bu anlamda başarılarının daim olmasıdır vesselam.

Kaynak : www.acilebilet.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam