Tuzdan bahaneyle boşanıp yine evlendiler

Türk sinemasının klasiklerinden biri olan "Neşeli Günler" filmi gerçek oldu. Turşu yüzünden olmasa da küçük bir nedenle boşanan çift 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

Tuzdan bahaneyle boşanıp yine evlendiler
 Adile Naşit ve Münir Özkul’un rol aldığı ve turşu yüzünden boşanan bir çifti konu alan ‘Neşeli Günler’ adlı film, Çanakkale’de gerçek oldu. Ezine ilçesinde yemeğin tuzu yüzünden boşanan bir çift, 12 yıl aradan sonra yeniden nikah masasına oturdu. 

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde yaşayan Arzu ve Cumhur çifti, kızları Melisa henüz 5 yaşındayken boşanma kararı aldı. Çiftin boşanmalarına ise, evde pişen yemeğin tuzu neden oldu. Yaşanan tartışmayla evliliklerini sonlandıran çift, aradan geçen süre içerisinde başka bir evlilik yapmadı. Çiftin kızları Melisa, aradan geçen süreçte, anne ve babasını yeniden bir araya getirmek için mücadele verdi. 12 yıl sonra ise bu mücadelede başarılı oldu. Arzu Bilgili ve Cumhur Bozoğlu, 12 yıl aradan sonra, kızlarının da desteğiyle yeniden nikah masasına oturdu.

Yapılan nikah töreni ile tekrar evlenen Arzu-Cumhur çifti, bundan sonra evliliklerini daha olgun bir şekilde sürdüreceklerini söylediler. Büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Arzu Bozoğlu, “Rabbimden hayırlısını istedik, o da bize hayırlısını verdi. Tabi geçmişte hatalarımız oldu, olmadı değil. Ama gençlikte hatalar olur. Önemli olan bunları telafi etmek. İnşallah bizde ömür boyu kızımızla birlikte daha huzurlu bir hayat süreceğiz” dedi.

18 yaşında anne olduğunu hatırlatan Arzu Bozoğlu, “Çok genç yaşta anne oldum. Eşim de 22 yaşındaydı. Genç anne ve babalar. Biraz tecrübesizliğimiz oldu. Bundan sonra daha tecrübeli şekilde götüreceğiz” dedi.

Yıllar sonra bu duyguyu yaşadığı için mutlu olduğunu söyleyen Cumhur Bozoğlu, “Eşimle, kızımızla beraber, kalan ömrümüzü en mutlu şekilde sürmeyi nasip etsin Allah. Bunların hepsi karşılıklı duygular içerisinde oldu. Kızımızın genç kız olduğunu fark ettik. Aradan geçen sürede başka evlilik yapmadık. Yine ilk evliliğimiz gibi. İkinci eş gibi değil de ilk günkü gibi. Bundan sonra daha olgun şekilde yürüteceğiz” diye konuştu.

Çiftin yaşadıkları, başrollerini Münir Özkul ve Adile Naşit’in oynadığı ‘Neşeli Günler’ filmine benzetildi. Filmde, turşuculuk yapan çift, turşu suyu yüzünden sürekli kavga ediyor. Tartışma büyüyünce ise ayrılık kararı alarak boşanıyorlar. Çiftin 6 çocuğu, yıllar sonra anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek için mücadele veriyor. Bu mücadele sonucunda da çift yeniden evleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam