Tüyler ürperten vahşet!

Polis, bavulun bulunduğu bölgedeki çöp kutularında ve kent çöplüğünde öldürülen kadının kayıp bacaklarını aradı. Kurbanın bacakları kasıklarından kesilmiş, ardından yakılmış.Önceki gün Hatay Muradiye Mahallesi 193 Sokak’ta bir evin duvarına bırakılmış val

Tüyler ürperten vahşet!
Polis, bavulun bulunduğu bölgedeki çöp kutularında ve kent çöplüğünde öldürülen kadının kayıp bacaklarını aradı. Kurbanın bacakları kasıklarından kesilmiş, ardından yakılmış.
Önceki gün Hatay Muradiye Mahallesi 193 Sokak’ta bir evin duvarına bırakılmış valizi gören vatandaşlar, 155 Polis İmdat hattını arayarak bomba ihbarında bulundu. Bomba imha uzmanları şüpheli valizi patlatmak için hazırlık yaparken, valizden kan damladığı fark edildi. Açılan valizden bacakları kesilmiş, sadece belden yukarısı olan bir kadın cesedi çıktı. Parçalanmış ceset Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
ÇÖPLERDE ARANIYOR
 
Yapılan ön otopside, kimliği belirsiz kadının dövülerek öldürüldüğü, ardından her iki bacağının kasıklarından kesildiği, son olarak da yakıldığı belirlendi. Kesme işleminin testereyle gerçekleştirilmiş olduğu düşünülüyor. Polis, savcılığın talimatıyla, bavulun bulunduğu bölgedeki çöp kutularında ve kent çöplüğünde öldürülen kadının kayıp bacaklarını aradı. 20-25 yaşlarında olduğu sanılan kadının namus cinayetine kurban gitmiş olabileceği üzerinde yoğunlaşan polisin değerlendirdiği bir diğer ihtimal de kadının Suriyeli olabileceği.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam