Tuvalette eroin komasına girdi

Gaziantep'te otogarın tuvaletinde eroin kullandıktan sonra fenalaşan genç, son anda fark edildi. Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 22.30 sıralarında Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin tuvalet kısmında meydana geldi. Tuvalette bir kişinin bay

Tuvalette eroin komasına girdi

Gaziantep'te otogarın tuvaletinde eroin kullandıktan sonra fenalaşan genç, son anda fark edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 22.30 sıralarında Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin tuvalet kısmında meydana geldi. Tuvalette bir kişinin baygın halde yattığını fark eden vatandaşlar, durumu Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı güven timlerine bildirdi. Tuvalette inceleme yapan polisler yerde baygın yatan bir şahsı fark ederek sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, yerde yatan ve isminin Osman C. (19) olduğu öğrenilen şahsa müdahale ettikten sonra ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde yapılan incelemede şahsın eroin kullandıktan sonra komaya girdiği belirlendi.

Şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam