TÜRSAB Yıl dönümünü kutladı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)'nin 43. kuruluş Yıldönümü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Geceye T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Ak, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Bel

TÜRSAB Yıl dönümünü kutladı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)'nin 43. kuruluş Yıldönümü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Geceye T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Ak, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr.Kadir Topbaş, İTO Başkanı Sayın İbrahim Çağlar ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan katıldı.

Düzenlenen gecede sektöre 25 yıl hizmet etmiş seyahat acentalarına ödül verildi.

TÜRSAB Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Haber61'e yaptığı açıklamada "bu zamana kadar gerek Türk turizmine yaptığı hizmetlerden gerekse TÜRSAB'ı bu günkü yerine taşıdığından dolayı Ulusoy ile birlikteyim" ifadelerine yer verdi.

1-671.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler