Türkmenler Türkiye'de unutulmadı!

Sivas’ta Irak'ta terör örgütü IŞİD tarafından katledilen Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cuma Namazı'na müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Ülkü Ocakları Sivas Şubesi'nin organizasyonu ile Irak'ta katled

Türkmenler Türkiye'de unutulmadı!
Sivas’ta Irak'ta terör örgütü IŞİD tarafından katledilen Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cuma Namazı'na müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Ülkü Ocakları Sivas Şubesi'nin organizasyonu ile Irak'ta katledilen Türkmenler için çok sayıda vatandaşın katıldığı gıyabi cenaze namazı kılındı. 
 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, namaz sonrası yaptığı açıklamada, Türkmenlerin Irak’ta sahipsiz kaldığını anlattı. Korkunç katliam haberleri geldiğini İŞID’ın işgalleri sonrası Irak Polisinin Türkmenleri katlettiğini söyledi. Yalçındağ bu nedenle Ülkü Ocakları olarak Ulu Cami’de gıyabi cenaze namazı kıldıklarını anlatarak, Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin desteği ile Türkmenler için yardım kampanyası başlatacaklarını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler